Vlonder: Voor uw vlonder gebruiken wij het beste kwaliteit hout. Het is natuurlijk heerlijk wanneer u een beekje of een vijver aan of in uw tuin heeft! Daar moet natuurlijk optimaal van genoten worden. Kris Groot Tuinen maakt uw vlonder van hout op maat. Een vlonder is eigenlijk niets meer dan een plateau van planken. Aan de vlonder kan een bootje worden aanlegt of u kunt het als terras gebruiken.


Contact: Voor interesse of vragen kunt u contact opnemen via het contactformulier of 06-30260292.Kris Groot Tuinen zorgt voor de beste kwaliteit hout voor uw vlonder, zo hebben wij onze vaste leverancier voor de beste kwaliteit en het perfecte resultaat. In een persoonlijk gesprek informeren wij u graag over alle opties en mogelijkheden zodat u de beste keuze kunt maken en achteraf geen spijt krijgt van de gekozen producten.


Wist u dat: Het gebruik van een hogedruk spuit funest is voor o.a. uw verhardingen en hout. Door het gebruik van een hogedrukspuit wordt de beschermlaag van de elementen verwijderd en krijgt vuil nog meer en sneller de kans om zich opnieuw te nestellen op het element.


Bedrijfstuin: Ook voor uw bedrijfstuin verzorgen wij al uw wensen. Voor het aanleggen van een bedrijfstuin en het onderhouden daarvan kunt u bij ons terecht.