Schutting: Wanneer u lekker in de tuin zit is het belangrijk dat uw privacy gegarandeerd is. Door een erfafscheiding van hout te laten plaatsen zorgt u ervoor dat uw tuin is afgescheiden door zicht van buiten af. Een schutting van hout zorgt ook voor een natuurlijke uitstraling. Daarnaast plaatsen wij ook graag uw Kunststof schutting of een stalen afscheiding waar o.a. Hedera doorheen kan worden gevlochten.


Contact: Voor interesse of vragen kunt u contact opnemen via het contactformulier of 06-30260292.Kris Groot Tuinen zorgt voor de beste kwaliteit verhardingen, zo hebben wij onze vaste leverancier voor de beste kwaliteit en het perfecte resultaat. In een persoonlijk gesprek informeren wij u graag over alle opties en mogelijkheden zodat u de beste keuze kunt maken en achteraf geen spijt krijgt van de gekozen producten.


Wist u dat: Het gebruik van een hogedruk spuit funest is voor o.a. uw verhardingen en hout. Door het gebruik van een hogedrukspuit wordt de beschermlaag van de elementen verwijderd en krijgt vuil nog meer en sneller de kans om zich opnieuw te nestellen op het element.


Bedrijfstuin: Ook voor uw bedrijfstuin verzorgen wij al uw wensen. Voor het aanleggen van een bedrijfstuin en het onderhouden daarvan kunt u bij ons terecht.