Tuinaanleg Castricum! Kris Groot Tuinen heeft in het voorjaar van 2020 een geweldig project mogen realiseren in Castricum!
Allereerst zijn wij met de klant in gesprek gegaan over de ideeën en wensen.
Aan de hand van de wensen en ideeën heeft Kris Groot Tuinen een 3D tuinvideo voor de klant ontworpen met een uitgebreide uitleg met specificaties op alle wenselijke onderdelen.

Na akkoord van de klant zijn wij snel van start gegaan met dit geweldige project!
Uiteindelijk hebben wij een geweldig eindresultaat kunnen creëeren.
De klant is erg tevreden en dat zijn wij dan natuurlijk ook! Dat vinden wij bij Kris Groot Tuinen het allerbelangrijkste! Graag verwijzen wij u dan ook door naar de review van onze klant : https://www.google.nl/search?sxsrf=ALeKk02nrzLN-kGT4C0Gxmo68CY-AoAmUA%3A1591567996461&source=hp&ei=fGbdXv3JGc2bkwXQzJGQDw&q=kris+groot+tuinen&oq=kris+&gs_lcp=CgZwc3ktYWIQAxgAMgQIIxAnMgQIIxAnMgUIABCDATICCAAyBQgAELEDMgIIADIFCAAQgwEyBQgAELEDMgUIABCxAzICCAA6BwgjEOoCECc6BAgAEEM6BwgAEIMBEENQlxFY7iRgjjNoAnAAeACAAUSIAZADkgEBN5gBAKABAaoBB2d3cy13aXqwAQo&sclient=psy-ab#lrd=0x47c5f926e7a5d1f3:0xbe8f6aba777fe14d,1,,,


De tuin voor de werkzaamheden – Tuinaanleg Castricum

Allereerst zijn wij begonnen met het leeghalen van de tuin. Alle elementen werden door de garage in en afgevoerd, dit was de enige weg om de tuin in en uit te komen.


Voortuin

Hieronder zit u het eindresultaat van de voortuin. Nu is het tijd om de planting zijn werk te laten doen zodat de tuin straks mooi volgroeit is en er een hoop kleurrijke bloemen te voorschijn komen.


Achtertuin

Hieronder ziet u het eindresultaat van de achtertuin, in de achtertuin hebben wij veel verschillende elementen gerealiseerd.
Zoals u ziet is het geweldig ruim en aan het water.

Volop genieten dus!