Pergola: Als echte planten liefhebbers houden wij van veel groen en bloemen. Een pergola biedt mogelijkheden om mooie klimplanten aan uw tuin toe te voegen. Daarnaast heeft een pergola van hout ook een prachtige uitstraling. Door een pergola te plaatsen krijgt uw tuin in de hoogte ook een prachtig beeld. Een pergola kan o.a. gemaakt worden van hout, metaal, kunststof etc. De pergola omgeving is ook een perfecte plek om te belichten.


Contact: Voor interesse of vragen kunt u contact opnemen via het contactformulier of 06-30260292.Kris Groot Tuinen zorgt voor de beste kwaliteit verhardingen, zo hebben wij onze vaste leverancier voor de beste kwaliteit en het perfecte resultaat. In een persoonlijk gesprek informeren wij u graag over alle opties en mogelijkheden zodat u de beste keuze kunt maken en achteraf geen spijt krijgt van de gekozen producten.


Wist u dat: Het gebruik van een hogedruk spuit funest is voor o.a. uw verhardingen en hout. Door het gebruik van een hogedrukspuit wordt de beschermlaag van de elementen verwijderd en krijgt vuil nog meer en sneller de kans om zich opnieuw te nestellen op het element.


Bedrijfstuin: Ook voor uw bedrijfstuin verzorgen wij al uw wensen. Voor het aanleggen van een bedrijfstuin en het onderhouden daarvan kunt u bij ons terecht.