Bij het aanleggen van een nieuw gazon komt veel kijken, zo is het belangrijk dat de ondergrond strak geëgaliseerd is om kuilen in het gras te voorkomen en het eindresultaat er strak uitziet. Daarnaast moet de ondergrond goed bemest worden zodat het gras snel en goed kan wortelen voor het beste resultaat.


Er zijn 2 manieren om uw tuin van een gazon te voorzien.
Er is een mogelijkheid om de grond in te zaaien of grasmatten neer te leggen.
Voor een snel groen resultaat zijn de grasmatten de beste manier. Wilt u een goedkopere oplossing? Dan is inzaaien ook een perfecte mogelijkheid, alleen duurt het wel een aantal weken voordat het resultaat zichtbaar wordt.


Contact: Voor interesse of vragen kunt u contact opnemen via het contactformulier of 06-30260292.Www.krisgroottuinen.nl zorgt voor het beste kwaliteit Gras, zo hebben wij onze vaste leverancier voor de beste kwaliteit en het perfecte resultaat. In een persoonlijk gesprek informeren wij u graag over alle opties en mogelijkheden zodat u de beste keuze kunt maken en achteraf geen spijt krijgt van de gekozen producten.


Wist u dat: Het gebruik van een hogedruk spuit funest is voor o.a. uw verhardingen en hout. Door het gebruik van een hogedrukspuit wordt de beschermlaag van de elementen verwijderd en krijgt vuil nog meer en sneller de kans om zich opnieuw te nestellen op het element.


Bedrijfstuin: Ook voor uw bedrijfstuin verzorgen wij al uw wensen. Voor het aanleggen van een bedrijfstuin en het onderhouden daarvan kunt u bij ons terecht.