Tuinverlichting: U heeft een prachtige tuin maar zodra de zon ondergaat tast u in het donker? Kris Groot Tuinen ontwerpt en realiseert graag uw belichtingsplan. Door het gebruik van een goed systeem kan uw tuinverlichting naar wens worden ingesteld en heeft u met de donkere dagen of in de late avonduren een mooi belichte tuin. Voor het assortiment in tuinverlichting komen wij graag bij u langs, zodat wij deze in een gesprek met u te bespreken.


Contact: Voor interesse of vragen kunt u contact opnemen via het contactformulier of 06-30260292.Kris Groot Tuinen zorgt voor de beste kwaliteit tuinverlichting, zo hebben wij onze vaste leverancier voor de beste kwaliteit en het perfecte resultaat. In een persoonlijk gesprek informeren wij u graag over alle opties en mogelijkheden zodat u de beste keuze kunt maken en achteraf geen spijt krijgt van de gekozen producten.


Wist u dat: Het gebruik van een hogedruk spuit funest is voor o.a. uw verhardingen en hout. Door het gebruik van een hogedrukspuit wordt de beschermlaag van de elementen verwijderd en krijgt vuil nog meer en sneller de kans om zich opnieuw te nestellen op het element.


Bedrijfstuin: Ook voor uw bedrijfstuin verzorgen wij al uw wensen. Voor het aanleggen van een bedrijfstuin en het onderhouden daarvan kunt u bij ons terecht.