Wie zijn wij.

Kris Groot Tuinen te Limmen is opgericht in januari 2018

Eigenaar Kris Groot heeft na jaren lange ervaring in de hovenierswereld en houtbouw met bijbehorende gedegen opleidingscertificaten besloten om een jong, fris en innoverend hoveniersbedrijf te starten.

Kris Groot Tuinen is veelal werkzaam in het midden van Noord-Holland. Komt u van elders en wilt u gebruik maken van onze diensten? Dan zijn wij altijd bereid om samen met u te kijken naar de mogelijkheden.

Bij Kris Groot Tuinen zorgt ervoor dat uw tuin daadwerkelijk een droomtuin wordt.


Ontwerp.

Aan de hand van uw wensen maken wij een 3D tuinontwerp, aan de hand daarvan kunt u het gewenste resultaat al bewonderen voordat de werkzaamheden zijn begonnen.


Realisatie.

Voor het aanleggen van uw tuin zijn wij tot alles toe in staat! Bij ons kunt u terecht voor:

  • bestrating
  • beplanting
  • beregening/afwatering
  • verlichting
  • erfafscheidingen
  • tuinhuizen/veranda’s
  • tuinmeubilair

Onderhoud.

Voor het onderhouden van uw kleine, middelgrote of grote tuin kunt u altijd op ons rekenen. Wij zorgen ervoor dat uw tuin met veel zorg en kennis het hele jaar er prachtig uitziet.

Heeft u een grote boom die gesnoeid of gekapt moet worden? Door onze zorgvuldige werkwijze zorgen wij ervoor dat de klus netjes wordt uitgevoerd zonder schade toe te brengen aan de omgeving.


Duurzaamheid.

Bent u erg gericht op duurzaamheid? Bij Kris Groot Tuinen staat duurzaamheid hoog in het vaandel! Zo werken wij graag met machines op elektriciteit en voor de bestrijding van onkruid gebruikt Kris Groot Tuinen een natuurlijk onkruidzout van schoonstraatje.nl, zodat uw tuin altijd op een biologische manier onkruidvrij blijft.


Contact.

Graag kijken wij uit naar een persoonlijk gesprek om uw wensen uit te laten komen.

Heeft u interesse in onze diensten of vragen neem dan nu contact op met 0630260292 of via het contactformulier.

Kris Groot