Houthok: Een houthok is er in alle verschillende soorten en maten, gaat u voor een simpele standaard houthok of voor een luxe unieke houthok. Kris Groot Tuinen ontwerpt en realiseert graag uw houtopslag. Het belangrijkste is natuurlijk dat uw hout droog blijft en de kans krijgt om goed te doorluchten, daarnaast kan het een prachtige eyecatcher zijn voor in de tuin welke er ook met bijpassende verlichting uitspringt in het donker.


Contact: Voor interesse of vragen kunt u contact opnemen via het contactformulier of 06-30260292.Www.krisgroottuinen.nlzorgt voor het beste kwaliteit Hout, zo hebben wij onze vaste leverancier voor de beste kwaliteit en het perfecte resultaat. In een persoonlijk gesprek informeren wij u graag over alle opties en mogelijkheden zodat u de beste keuze kunt maken en achteraf geen spijt krijgt van de gekozen producten.


Wist u dat: Het gebruik van een hogedruk spuit funest is voor o.a. uw verhardingen en hout. Door het gebruik van een hogedrukspuit wordt de beschermlaag van de elementen verwijderd en krijgt vuil nog meer en sneller de kans om zich opnieuw te nestellen op het element.


Bedrijfstuin: Ook voor uw bedrijfstuin verzorgen wij al uw wensen. Voor het aanleggen van een bedrijfstuin en het onderhouden daarvan kunt u bij ons terecht.