Limmen – Hoe een kleine tuin GROOT kan zijn! dat was o.a. het doel van Kris Groot Tuinen.

Door speelse elementen in de tuin toe te voegen heeft Kris Groot Tuinen deze tuin in Limmen sierlijk, strak en modern aangepakt.

Naast de speelse elementen hebben wij een zeer mooie tegel gebruikt in een langwerpige vorm. In deze aanlegtuin hebben wij er voor gezorgd dat met o.a. de tegel keuze en de plaatsingswijze de tuin een stuk groter lijkt dan dat het in werkelijkheid is.

Heeft u ook interesse in een tuin in deze stijl? neem dan vrijblijvend contact met ons op!Kris Groot Tuinen zorgt voor de beste kwaliteit producten, zo hebben wij onze vaste leveranciers voor de beste kwaliteit en het perfecte resultaat. In een persoonlijk gesprek informeren wij u graag over alle opties en mogelijkheden zodat u de beste keuze kunt maken en achteraf geen spijt krijgt van de gekozen producten.

Wist u dat: Het gebruik van een hogedruk spuit funest is voor o.a. uw verhardingen en hout. Door het gebruik van een hogedrukspuit wordt de beschermlaag van de elementen verwijderd en krijgt vuil nog meer en sneller de kans om zich opnieuw te nestellen op het element.

Bedrijfstuin: Ook voor uw bedrijfstuin verzorgen wij al uw wensen. Voor het aanleggen van een bedrijfstuin en het onderhouden daarvan kunt u bij ons terecht.