Onderhoud is een belangrijk onderdeel van uw tuin.

Snoei doet bloei! En dat vinden wij bij Kris Groot Tuinen dan ook erg belangrijk.


Wij nemen uw zorgen weg.

Wordt het onderhoud u te zwaar of moet uw tuin een goede opknapt beurt krijgen? Met veel vakkundigheid zorgen wij altijd voor een goed onderhouden tuin zodat u het hele jaar lekker kunt genieten.


Onderhoud voor het hele seizoen of een/meerdere onderhouds-beurten.

Graag denken wij met u mee over de mogelijkheden. Wilt u het hele jaar tuin onderhoud uitbesteden of heeft u zelf groene vingers en moet de tuin alleen een grote beurt krijgen? Alles is mogelijk!


Bomen.

Bij Kris Groot Tuinen zijn we ook gespecialiseerd in het snoeien of kappen/rooien van bomen. We zorgen altijd voor een goede bescherming van de omgeving en veiligheid voor ons allen. Daarnaast snoeien of kappen/rooien wij de boom vakkundig en snel waardoor u weer jaren kan genieten van de mooie boom of heeft u uit het niets een grotere tuin, zodat het zonnetje uw terras weer bereiken!

Als voorbeeld hebben wij deze Salix babylonica (treurwilg) die niet meer voldeed aan de wensen van de klant. Om die reden mochten wij de boom vakkundig verwijderen.


Contact.

Bent u geintresseerd in onze diensten of heeft u meer vragen ? Contact kunt u opnemen via ons contactformulier of 0630260292.