Hout in de tuin is tegenwoordig niet meer weg te denken uit de Nederlandse tuinen! Een schutting, veranda, pergola, vlonder of uniek tuinmeubilair maakt de tuin helemaal compleet.


Erfafscheiding.

Wanneer u lekker in de tuin zit is het belangrijk dat uw privacy gegarandeerd is. Door een erfafscheiding van hout te laten plaatsen zorgt u ervoor dat uw tuin is afgescheiden door zicht van buiten af. Een schutting van hout zorgt ook voor een natuurlijke uitstraling.


Veranda’s.

In de jaren is de tuin steeds belangrijker geworden. Tegenwoordig wordt het huiskamer gevoel steeds meer toegepast in de tuin, dus wat is er dan mooier om lekker te genieten in uw prachtige veranda. Kris Groot Tuinen kijkt graag met u naar de wensen en mogelijkheden zodat wij een prachtige veranda van hout op maat voor u kunnen realiseren.Pergola’s.

Als echte planten liefhebbers houden wij van veel groen en bloemen. Een pergola biedt mogelijkheden om mooie klimplanten aan uw tuin toe te voegen. Daarnaast heeft een pergola van hout ook een prachtige uitstraling. Door een pergola te plaatsen krijgt uw tuin in de hoogte ook een prachtig beeld.


Vlonders.

Het is natuurlijk heerlijk wanneer u een beekje of een vijver aan of in uw tuin heeft! Daar moet natuurlijk optimaal van genoten worden. Kris Groot Tuinen maakt vlonders van hout op maat. Een vlonder is eigenlijk niets meer dan een plateau van planken. Aan de vlonder kan een bootje worden aanlegt of u kunt het als terras gebruiken.


Tuinmeubilair.

Om de tuin af te maken hoort er natuurlijk meubilair in uw tuin. Wij bedenken en ontwikkelen graag uw meubilair naar uw smaak. Zo hebben wij deze bank ontworpen en gebouwd voor een van onze klanten.


Contact.

Voor interesse of vragen kunt u contact opnemen via het contactformulier of 06-30260292.