Bestrating: Voor een oprit, terras, of looppad kunt u bij Kris Groot Tuinen terecht. Wij zorgen ervoor dat uw bestrating er super strak in komt te liggen. Daarnaast houden wij ook rekening met het afvoeren van het regenwater zodat er nooit plassen op uw bestrating komen te staan. Sierbestrating of tegels? Wij zijn van alle markten thuis.
Ook voor het herstraten van uw oude bestrating komen wij graag bij u langs.


Contact: Voor interesse of vragen kunt u contact opnemen via het contactformulier of 06-30260292.Kris Groot Tuinen zorgt voor de beste kwaliteit verhardingen, zo hebben wij onze vaste leverancier voor de beste kwaliteit en het perfecte resultaat. In een persoonlijk gesprek informeren wij u graag over alle opties en mogelijkheden zodat u de beste keuze kunt maken en achteraf geen spijt krijgt van de gekozen producten.


Wist u dat: Het gebruik van een hogedruk spuit funest is voor o.a. uw verhardingen en hout. Door het gebruik van een hogedrukspuit wordt de beschermlaag van de elementen verwijderd en krijgt vuil nog meer en sneller de kans om zich opnieuw te nestellen op het element.


Bedrijfstuin: Ook voor uw bedrijfstuin verzorgen wij al uw wensen. Voor het aanleggen van een bedrijfstuin en het onderhouden daarvan kunt u bij ons terecht.